Healing Qi Gong

Hoeveel is u persoonlijke/bedrijfsmatige gezondheid uw waard? Toch blijkt het dat we meer uitgeven aan het oplossen van gevolgen dan naar de oorzaken te durven kijken. We kennen allemaal wel de regulier fysio therapie, maar wat nu, als er een fijnere manier is om klachten aanzienlijk te verminderen of te verhelpen? Richard Jacobsen is een specialist het leren opwaarderen van je eigen welzijn en gezondheid door de fysio naar het “‘ level “” van Qi Gong fysio te tillen. juist door dieper luisteren en zachte aanrakingen en bewegingen worden bijzondere resultaten behaald.

Qi Gong is een vorm van meditatie in beweging ( Chinese yoga ) en heeft zijn oorsprong bij Taoïsme & Boeddhisme. Letterlijk vertaalt betekent Qi Gong het cultiveren en opwekken van levens energie door het aanleren van langzame beweging door afstemming met de universele bron.

Deze oosterse bewegingskunst en levenswetenschappen liggen diep geworteld in de T.C.M ( Traditionele Chinese Medicijnen ) Oosterse filosofie, en de krijgskunsten.

Het is een systeem om lichaamshouding, beweging, ademhaling en meditatie techniek samen te brengen. Voor verbetering van gezondheid en welzijn van mens en natuur.

Deze workshops/seminair en trainingen zijn goede investeringen voor het bedrijfsleven, om een gezond team/organisatie te krijgen en te onderhouden. De resultaten en voordelen zijn wetenschappelijk bewezen en onderbouwt. Vele bedrijven hebben door deze vorm van Qi Gong een gezondheid scan en update gevolgd, en met hoog rendement. Zorgverzekeraars prijzen deze workshops aan doordat het ziekte verzuim enorm word verminderd.

Interesse ? Neem dan vrijblijvend contact op via de contact pagina of kijk bij tarieven.