Medicine Body

The Medicine Body ” Somatic Experience “  

Medicine body  is een combinatie van Aikido, Qi Gong, Somatic Movement, Play or Fight principes, meditatie, zelf massage en improvisatie dans. Samengebracht tot een evolutionaire beweging en healing vorm. Deze vorm verlicht blessures en stagnaties in het lichaam en activeert het zelf helende vermogen. Het medicijnen kastje zit dan letterlijk in je eigen lichaam.

Na jaren van trainen , studeren en ontwikkelen in de bovengenoemde vormen, kwam ik tot de conclusie dat deze combinatie van beweging en krijgskunsten een hoogwaardig herstellende en versterkende werking hebben op de body, mind en soul eenheid. Sterken nog, de Behaalde resultaten waren zo duidelijk zichtbaar na een training, sessie of retreat, dat deze vorm tot mijn levenswerk is gaan behoren.

Medicine Body “ the Somatic Experience “”is speciaal ontwikkeld voor weekend en week retraites, dag workshops en/of Seminairs.

Interesse ? Neem dan vrijblijvend contact op via de contact pagina, bezoek de agenda of vraag naar de mogelijkheden.

Embodiment hub

Per Seizoen organiseert King Richard “” The Embodiment Hub” jam sessies op diverse locaties.

Tijdens deze embodiment jam sessies gaan we samen op ontdekking reis door alle culturele en nieuw bewegings vormen die bekend of nog onbekend zijn.

The Embodiment hub, nodigt daarom graag gast docenten uit voor een bredere kijk op belichaming en healing vormen en methodes.

Deze “Embodiment Hubs” zijn speciaal voor de ondernemende coach /Trainer/therapeut die zichzelf dieper durft te ontwikkelen, en de innerlijke ontdekkingsreis aan gaat en het gevoel heeft dat er nog een hogere potentie aanwezig is.

Interesse om deze Embodiment en netwerk hub mee te maken, of een deel van uit te maken ? mail dan naar info@kingrichard.nl of bel 06-44802248 en ontdek de waarde.